Chci ...
Anotace: Pro osubku, ktera se mi vryla do srdce vic nez jakakoli jina
Chci se tě dotýkat,
hrát si s pramínky tvých vlasů,
hltat a polykat
sladká slova tvých hlasů.
Chci si tě hladit,
laskat záhyby tvého těla.
Klapat a ladit
nám to musí - vždyť jsi skvělá.
Chci v tobě číst
všechny tvé touhy a vášně
a nechat lásku kvíst,
vždyť miluju tě vážně.
Chci políbit tvojí líci
a i když to fakt piluju,
nedokážu přesně říci,
jak moc já tě miluju
a nepřestanu - slibuju.
Přečteno 438x
Tipy 11
Poslední tipující: slečna.závist, mexx, Psavec, labuť, Mbonita, jaňa, kleopatra.sedma
Komentáře (6)
Komentujících (6)