Poprvé a naposled..?
Anotace: Po sobotní zábavě
Ruku v ruce chladnou nocí
srdce tepe, hlava točí..
Přisaji se na Tvá ústa
chlad ustoupí
věc je jistá..
Jako sopka bouří nitro
-když poslední polibek padne-
"musím jít, bude jitro"
a prázdná ruka k tělu padne
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)