to Mbonita: JJ, přebírat potřeba :-) Přeji hodně štěstí... A také díky za komentář :-)
21.10.2008 19:47:00 | certsest
musíš někdy přebrat hromadu kamení,aby jsi našel diamant...vím to,ještě přebírám:-)
20.10.2008 20:58:00 | Mbonita
...když někdy musíme nejdříve šlápnout vedle, abychom poznali, jak vypadá to správné...tak to bývá i v lásce...jen tyhle omyly většinou dost bolí...vyjádřil jsi to moc hezky :)
20.10.2008 20:23:00 | Lorraine