Na cestě
Anotace: ... asi ji znáte
Dlouho lásku svou jsem skrýval,
až do doby, kdy nebylo jí málo.
Rád do Tvých očí jsem se díval,
však něco nepochopitelného se stalo.
Právě když já se Tobě dvořil,
tys zakončila náš zvláštní vztah.
Pak most se mezi námi zbořil,
a ty si byla jeho vrah.
V lásce jsem nikdy nebyl rváč,
spíše ten, co stojí opodál.
Jako ten falešný hráč,
který prohraje a jde dál.
Tu hru prohrál jsem já Tvou,
a zaplatil jsem svůj díl.
Teď odcházím věčnou tmou,
cestou, která nemá cíl.
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)