Zmrzlé srdce
Mi chce se křičet do nebes,
dále nemohu to snášet již.
Ty v posteli s chlapem nebo bez,
vždy jen sama sebe ukájíš.
Nechceš dále šířit zlo,
jen upadla si do nemoci.
Tvé srdce jen zcela zamrzlo,
a snad máš jen strach být sama v noci.
Krvavé mé srdce roní slzy,
co dále dělat přemítám.
Možná zapomenu na Tě brzy,
dosud jen vzpomínky své odmítám.
Přečteno 544x
Tipy 8
Poslední tipující: 4LJFilip, Miroslav Možný, mauvais-ange, Dedillope, strašidýlko-střapatý, Mbonita, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)