Jaká je?
Anotace: A co na tom, že bude zima, když po zimě příjde jaro !
Jak jarní slunce
jež se neustále usmívá
jak měsíc za uplňku
bez přestání září
Jak podzim
v barvách plamene
jako jeho vítr
proniká pod kůži
Jak nejkrutější zima
chladná, umrtvující
jeko mráz
když bodá do tváří
A co léto?
Léto ani nelze popsat
oslnivé, hřejivé
ať nikdy neskončí
mé léto
ať nikdy neskončí...
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: timotej
Komentáře (2)
Komentujících (2)