Anotace: ..a gdo ne?
mně se líbí první tři... ty hodně, dál mám zas výhrady k rytmu (je tam zlom, už to tak pěkně neplyne)
a je pravda že víc "opravdovosti" by neškodilo, jako že je to prožitý taky, ne jen napsaný - to souhlasím s kolegama před denebrinem esi sem to dobře udržela v paměti :o)
27.10.2008 11:24:00 | hanele m.
Já si naopak myslím, že méně někdy znamená více. Přespříliš srdečních výlevů stvoří akorát kýč.
23.10.2008 10:20:00 | denebrin
Souhlasím s komentářem pod tímto...
...spousta slov, leckdy pěkně a nápaditě použitých, ale je to takové... jak to říct... pro mě málo citové? možná jsem jen přenáročná, přespříliš kritická a... nebo to ledové srdce. Ale jakoby v těch krásných slovech něco mi chybělo...
...dobrou noc, mladý pane.:))
21.10.2008 00:35:00 | okousaná od světlušek
zvláštní dílko, přes tu záplavu slov
mě nechalo poněkud chladným
možná je v něm málo srdce
nebo možná mám vysoké nároky ;)
každopádně... ať se daří!
20.10.2008 23:37:00 | blue