Vlažná
Anotace: prošli jsme oba/použiti (Miserere)
Sbírka:
Miserere
O
opuštěná
cizí
pomalu mizí
to zvláštní spojení
/touha po soumraku
mizí s ránem/
(byli jsme, byli
a už nejsme)
tiše kladu
své dlaně
na chladnou cihlovou zeď
řekl mi
buď jak buď
/a slzy vyschly, vyschly mi/
touha po soumraku
zmizela s ránem
a my
si budem si hrát
u automatu na hnusný kafe
a budem si lhát
u automatu na zklamání
s prošlou záruční lhůtou
a budem se hloupě smát
(prošli jsme oba
použiti)
Přečteno 394x
Tipy 10
Poslední tipující: před zkroucením, mjh, fialová, adida, maliska, WhiteSkull, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)