Anotace: ...
Zas jedna, jak je u Tebe zvykem, co ji na první čtení téměř vůbec nepochopím. Zatím jsem 100% rozšifroval jen ty hrnky ušaté. K ránu se (mi) snad více rozední (teď je půl třetí)... Je to ale o moc lepší zábava, než třeba ... křížení lušťovek.
22.10.2008 02:25:00 | Špáďa
Jsem ráda, že jste mi napsali. Ale snad teprve nyní je onen text to skoro pravé, co si prožívám. A vy asi taky tak trochu podobně? Není-liž pravda? A asi chce se mírně odvázat, zamilovat, pobláznit, být svobodnným, svobodnou.........To je úžas........jen chtít! Moc Vám děkuji.
21.10.2008 23:13:00 | Mirka Hedbávná
...je to tak složité,že máš tip...
...jen pilinky jsou milenky pily,svou měkkostí se nemohou rovnat třískám buku
21.10.2008 23:01:00 | WAYWARD