takový téma - a ani to neni kýč... už to je v těhle vodách úspěch
31.10.2008 22:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Láska je něco, co neuhlídáme, ztrácíme, znovu nalézamé... a aj když bolí, pořád ju chceme, holt někomu se nedostává a přesto bojuje dál za něco, co již vyhaslo.
Líbí se mi obsah, velmi působivý a myšlenkový. ST!
23.10.2008 15:21:00 | NikitaNikaT.
ano, láska patří k životu, bez lásky by byl život tak nudný.
23.10.2008 11:37:00 | JaniHani
...asi to tak má být. Vždyť je to tak nádherné, vděčné a věčné téma. Že.
22.10.2008 08:57:00 | Mario de Janiero