Podej mi ruku,neměj strach...
Anotace: On prosí,ona uvěří..On naléhá,ona povolí...
* Podej mi ruku kočičko, no tak, neměj strach…
** Ale podat ti jí znamená uvěřit ti…
* Otevři se mi,jsme tu jeden pro druhého,pomůžu ti…
** Nejde to tak najednou,potřebuji čas…
* Řekni mi, že mě miluješ ,taky ti to říkám…
** Jenže říct ti to,znamená zavázat se…
* Objímej mě,hlaď mě,vždyť co se může stát?
** Mám strach…
* Věř mi,vždyť se nic nemůže stát…
** Proč vypadají tvoje oči tak upřímně…
* Drž mě pořád,proč tvůj stisk povoluje…?
** Jsi rychlý,tolik rychlý…
* Proč se přede mnou stydíš,máš přece tak krásné tělo…
** Možná máš pravdu…
* Dokaž mi,že mě miluješ,já chci důkaz…
** Vím,že to tak bylo dobře,dělala jsem to pro něj,chtěl to.
* …
** Lásko kde jsi?
* Pusť mi tu ruku,ty krávo!
** …
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Sabinka, strašidýlko-střapatý, R.
Komentáře (1)
Komentujících (1)