Pro něj...

Pro něj...

Anotace: Proč se tvrdí,že pravá láska neexistuje..Ona jen čeká na své oběti... Dlouho,ale čeká...

Díváš se,
Do mých očí,
Podléháš jim stejně,
Jako já tvým.

Hraji si,
S tvým tělem…
Stejně jako ty,
S tím mým..

Mluvíš se mnou,
A já tě vyslechnu.
Pláču,
A vím,že ty to pochopíš.

Čteš si,
Tyto řádky.
Vím dobře,
Že jen ty jim rozumíš.

Smějí se,
Závidí,
Mají proč…
Oni ví.

Oni vidí stejné věci,
Ale pro nás sou hezčí.
Pro ně ne.
Ale nahlas to nepoví.

Protože,
To co já pro tebe,
Protože,co ty pro mě,
Oni nepochopí.

Držím,
Tvou ruku.
Nemám strach,
S tebou ne.

Miluji,
Že miluješ,
Jenom mě.
Jako já tebe.
Autor Teza, 22.10.2008
Přečteno 602x
Tipy 1
Poslední tipující: forget-me-not
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel