Sen
Anotace: Tohle se mi fakt zdálo,ale už je to dávno
Dnešní sen byl velmi zvláštní,
Bylo v něm spoustu něhy a vášní.
Tento sen mě zaskočil,
Do minulosti mě opět namočil
Kluk a holka v tom snu byli,
Ale život bez sebe žili
Kluk už měl jinou,
Ale netušil,že jejich srdce znovu splynou
Na vysoké věži stáli,
I když se oba báli,
Věž vysoká až do nebe,
Jak mohli žít bez sebe
Stáli tam v objetí,
Oba dva plni dojetí
Tiskli se k sobě moc
Až chlapec řekl skoč!
Padali dolů a dolů,
Ale naštěstí byli pořád spolu
Tak moc po sobě toužili
Až se jim hormony v těle bouřili
Dopadli na zem do vlhké trávy,
Dívali se na nebe,na pasoucí krávy
Dlouhé pohledy do očí
Myšlenky se jim v hlavě roztočí
Myšlenky upínající se na jednu otázku
Dát to zase všechno v sázku?
Radši nad tím teď nepřemýšlet
Jen užívat a na tuhle chvíli myslet
Je to složitější než učit se na bicí
Slzy tečou po líci
Jeden pohled a pohlazení
A nakonec dlouhé políbení
Najednou tma jak v pytli
Tak se za ruce chytli
Něco mě vytrhlo z mého snění
Ach jo,sen byl a už není
Blbý budík!!...
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)