Hrátky s čertem...
Nečekané pokušení,
zrychlilo tok krve,
v zornicích očí,
jiskřičky proskočí,
jako kdysi poprvé,
vrátilo se rozechvění...
Se zarděním přiznám,
nepokryté svádění,
se zrychlením ťuká,
po kůži se smeká,
při odchodu letních dní,
má příznivý význam...
Napjatá až do krajnosti,
drnčivá tětiva luku,
na vlásku tu visí,
pro modré oči čísi,
v dychtivém zvuku,
stále nemám dosti...
Komentáře (10)
Komentujících (10)