Anotace: Mno sem se v hodině AJK nudila a tak jsme si psala na lavici....Mno a tak nějak vzniklo todle dílo...
ST! je za obsah, upřímnost... ne bolesti, či smutek... víš, my ženy máme ve zvyku být naivní a příliš si věci idealizovat a připouštět, věřit jen v to dobré, a na špatné ani nepomyslet... život Tě ale neučí, jednou přindeš na to, že vždycky číhá nějaké nebezpečí, ovšem nechcu, abys někdy zažila zlo a bolest, když se věci mají dobře a příliš dobře a najednou rána... bo někdo to zkazí...
26.10.2008 13:19:00 | NikitaNikaT.
je to spatny kdyz se spoji realita a virtualni realitou,ale rid se srdcem,jen to vi presne co dal
moc krasna basnicka
23.10.2008 18:13:00 | strašidýlko-střapatý
lasku a snu? to se rymuje?? mas tam spatny rytmus..priste bych se vice soustredila na " my name is..."
23.10.2008 09:41:00 | saddova