Ve vaně plné jedu
Ve vaně plné jedu
přemýšlím
možná Tě svedu
pod vodou
zmáčenou chtíčem
hraju si
odmykám klíčem
ve vaně plné bublinek
ochutnám
vášeň z pralinek
zas dech
kradem si z úst
společně sami
neznáme půst
ve vaně plné všeho
zvykám si
co se to dělo?
ve vaně prázdné
plni jsme smutku
těly jsme napsali
milostnou hrubku
Přečteno 295x
Tipy 16
Poslední tipující: Noc17, UCET KE ZRUSENI, Holis, ona, Myrja, Veru, Triffid Kolbe, saddova, Jin
Komentáře (2)
Komentujících (2)