Strom
Na strom usedl strakapoud a začal bušit,
hlava ne hlava za něčím se hnal.
Někdo jiný snad, ale já nemohl tušit,
co on už znal.
Věděl že něco je špatně, že něco mu schází
a tak se snažil najít lék.
Tak je to pokaždé když člověk na něco sází
a tak i já do záhuby se vlek.
Tak jako strom je život, je také láska,
tak jako na ulici chytíš chřipku.
Tak hrneček se srdíčkem praská
a střepy zahrabat v písku.
Komentáře (2)
Komentujících (2)