Nic neslibuj
Lásko, řeknu ti proč nedávat sliby...
Ty něco slíbíš, pak ovšem činy tu chybí...
Lásko, neříkej, že máš mě rád...
Lásko, neuč se mi lhát...
Sliby jsou chyby a je to tak...
Neučme se sobě lhát...
Budeme smutní a nic nás nebude bavit,
Budeme smutní a nebudeme moci slavit...
Malá i velká vítězství,
Potkají nás samá neštěstí...
Lásko, nevytvářej sliby,
nic neslibuj, pak činy tu chybí...
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
Komentáře (1)
Komentujících (1)