Láska ala já
Anotace: napsáno ve spěchu
Láska bludný kruh zamilovaných
milenců žalosti prolita krev.
Však ty víš jaké je žít?
S osudem v dlaních něčích.
Lásko přistup blíž a líbej mě kam jen ty chceš.
Protože tak pocítím že s tebou jsem.
Miluji tě jako moře oceán.
Však ty víš jak.
Přečteno 535x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)