SOS
Anotace: takové malé pobláznění citů...
Sbírka:
Zamilované
přes hory
přes doly
skrz černé lesy
posílám SOS "lásko má kde jsi?"
do ráje
do pekla
na celou Zem
volám "SOS bez lásky jsem!"
po řekách
po mořích
pluje můj sen
že uslyší SOS ten pravý jen.
Přečteno 490x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)