naposled? lež
Anotace: ... nevím jak to bylo... a už je mi to jedno
Kdybys tušil,
co jsi mi dal,
ale taky co jsi
vzal.
Bolest a strach?
Dopisy, podvod,
sex...
Nevím čemu mám věřit,
koho se mám ptát?
čeho se nemám bát?
a svá přání i tajemství svěřit?
sama netuším, a ty se mě ještě ptáš
proč ti nechci odpustit.
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
Komentáře (0)