Dotek lásky
Paprsky raního slunce,
teď hladí stébla trávy,
chci pohladit Tvé srdce
a získat zpět vše záhy.
Lesklá rosa,
jenž na květu se rozpouští,
chladí když jsem bosa,
vyschne když mě opouští.
Chci cítit doteky Tvých dlaní,
prožít krásné milování.
Tak jako duhová kulička zatoulaná v písku,
já žadoním po Tvém stisku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)