Jsi můj anděl
Ty jsi můj anděl,
však ty to víš.
Mám tě moc ráda,
ty mě ne,
že se nestydíš!
Ty jsi můj anděl,
mám tě ráda moc,
ty jsi můj svět
a já chci tě moc!
Miluj mě a měj mě rád,
jako nikdo před tím,
Miluj mě a měj mě rád,
já ti strašně věřím.
Bojím se, že ublížíš,
ublížíš mi moc.
Že mi zlomíš srdíčko
a budeš pryč celou noc.
Přečteno 566x
Tipy 9
Poslední tipující: Ped111ro, jedam, Megalo'R, Šerák, Lenullinka, Rbb
Komentáře (1)
Komentujících (1)