Pěkná, srdíčkově láskyplná!
Piš a piš dál, citlivá dušičko :-))
24.10.2008 15:43:00 | poustevník Jirka
Jituš, jsi kouzelnice. ST! jako vyšitý, moc pěkné a aj jsem se v tem krapet našla. Láska je o braní aj dávání, to je pravda, jenom to braní nesmí být od života našeho, kdy nám chce vzít našeho milovaného člověka...
24.10.2008 13:45:00 | NikitaNikaT.