Nečekej...
Anotace: Nečekej na můj pláč, smích, zítřek, slunce...
Nečekej na můj pláč,
vem ruku mou a jdem.
Nečekej na zítřek,
dneska je přece taky den.
Nečekej na můj úsměv,
je schován v srdci mém.
Nečekej až mrak odkryje slunce,
vezmi mě za ruku a jdem!
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, jedam, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)