Anotace: Nikdy není pozdě na to říci děkuji. Děkuji všem mým lidským andělům, učte mne pokoře a lásce. Děkuju za tichou chvíli a za vaše srdce..
Ahoj Dilli, ty přijdeš vždycky v pravou chvíli...díky ti moc. Chvíli jsem si u tebe četla a tvé básničky jsou tak optimistické...je hrozně dobře, že jsou lidé, kteřé nás v těžkých chvílích staví na nohy:)
16.11.2008 19:55:00 | Sunny