Anotace: DOJEMNĚ SLADKÁ A VÁŠNIVĚ ROMANTICKÁ BÁSEŇ O LÁSCE!
:D moc se mi líbí... a víš co? usmívám se, nebyla jsem v primě jiná, fakt že ne :) a toho kterého jsem si s primě vysnila, jsem v sextě dostala ;) tak doufám, že slečný z tvojí primy A, na tom nebudou tak dobře, protože evidentně nechceš, aby tě klofly :)
... zpět k básni, moc se mi líbí, tahle i jiné, celý tvůj styl, a jen tak to saddova: promiň, ale viděla jsi někdy strukturu epiky? :)
06.11.2008 16:29:00 | Puck
tohle pokladas za basen? na to je to moc vzpravecske, mozna jako epiku bych to vzala ci uvod do povidky
25.10.2008 04:13:00 | saddova
Tady vám ty srdíčka kdekdo zlomí...
...ale tahle básnička se mi strašně moc líbí, ber to na vědomí! :)
24.10.2008 21:37:00 | puostě Uadek