mí milí
Anotace: ... jen hrají ...
.
hrají mi mí milí
a z tónů zátiší
chumlají pelíšky
ve chmýří pro duši
hrají mi o lásce
a vůni pod strání
provázku v bludišti
o kapce na dlani
pár tónů vyvolá
pradávné vzpomínky
tvých vlasů ve tváři
a barvu sukýnky
dotyky úsměvů
úsměvy dotyků
opojná mámení
tvých prvních
... polibků
.
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: spare, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, labuť, Lota, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)