Vzpomínka
V kapse si nosím pár oblázků,
jeden je pro štěstí a druhý pro lásku.
Nosím je po kapsách od léta,
je do nich vzpomínka zakletá ...
... Maluji pastelem do oblohy
znamení ve tvaru letní duhy,
z červených máků a sedmikrásek
uviji věneček letních lásek,
z pohledů do očí, doteků dlaní
slétlo k nám voňavé zamilování.
Spadané listí zas vrátí mne zpátky,
léto už zmizelo zadními vrátky.
Jen jsem si na chvíli utekla do pohádky ...
V srdci však hřeji si vzpomínku,
na dlani pár něžných kamínků.
Přečteno 480x
Tipy 30
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, Caracol, Iva Borecká, vodnař, Triffid Kolbe, Psavec, hanele m., jedam, střelkyně1, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)