v bouřích
V bouřích citu
dovedu tě k rozkoši
ze dna bídy k blahobytu
v přítmí mýho bytu
opijeme realitu
levným vínem z konzumu
zapomenem řeku času
i vodopád datumů...
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)