z nedbalosti
pár doteků ze zázraku
přišly mě dnes hřát..
miliony myšlenek
to ty za to můžeš
já vím...
možná jsi nechtěl
v to ovšem nedoufám
nejspíš jentak z nedbalosti
zavadil jsi
když jsi šel za jinou..
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Šerák, jedam, teranosaur, Bíša, Marfuša, F.i.L
Komentáře (1)
Komentujících (1)