Růžová zpověď
Anotace: lidé dokážou závidět i lásku
Počítám okvětní lístky darované růže,
vůní růžovou voní mi na rukách kůže!
Nebojím se trnů, nemám strach z popíchání,
mou obavou je lidská hloupost, závist a lhaní!
Tou růží z lásky darovanou,
udělal jsi mi radost neskonalou!
Přečteno 518x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Bíša
Komentáře (0)