Anotace: můj první pokus a radši i poslední,neumím psát básničky,ale tohle nějak nešlo vyjádřit jinak..takže se předem omlouvám za chyby,já je nepoznám; snad i přesto to někoho osloví, váhala jsem dlouho, než jsem to sem dala
děkuji vám za názory,vážím si jich a třeba se mi jednou povede napsat něco opravdu hodnotného :-) ikdyž - tomu asi sama nevěřím :-)))
09.11.2008 12:50:00 | tynunka86
tak přece a dobře děláš. Můj názor znáš, takže nebudu ovlivňovat jiné, koukám, že souputnice saddova se již objevila :-) Super, takže hodně štěstí s dalšími dílky ;-)
25.10.2008 20:02:00 | certsest
je na tom hodne videt, ze je to prve dilko,ale zas bych si nedelala takovou hlavu s tim, ze by to bylo hrozne... jsou tam rymy s kterymi sme kazdy zacinaly,ale to se casem vypise, cit pro rym mas, to je videt, casem si vytvoris svou slovni zasobu a obraty, zlepsis rytmus a formu a pak to pujde uz samo...takze nehazej flintu do zita :)
25.10.2008 17:07:00 | saddova