Nejspíš jsi nepochopil...

Nejspíš jsi nepochopil...

Anotace: empty space

Používáš spoustu sprostých slov
pro lásku, květinu i přirození
A já ti to odpouštím
se svírajícími se půlkami
jsem pořád s tebou…

Občas se směješ tvorům
kteří si to opravdu nezaslouží
třeba mně, psovi, cizím lidem
Možná jsi jenom velký nechutný Ego
nebo blbeček
s pěkným ksichtíkem a naprosto
nepředvídatelnou povahou
A nebo spíš Jseš NIC…
.....
Podle mě si nikdy nepochopil
Pythagorovu větu, Sofokla,
Herodota, Mládka a ostatní póvl,
Kterým opovrhuješ
Protože oni nejsou ty
A ty nejsi oni…

Nejspíš si nepochopil ani mě,
Ale takhle to často chodí,
Lidi se nikdy nepoznají
Ale rádi tvrdí:
Já toho druhého znám…
Autor EsteeG, 25.10.2008
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí