Pro tebe
Anotace: Láska je žena s pestrým šatem
Jsi loutna,
a hraji na tvé tělo.
Jsi harfa,
a hraji melodii našeho života.
Jsi lán pole,
orám tě dlaněmi.
Jsi kvetoucí mez,
usedám do tvého stínu,
laskám paže,
jsou jako vánek.
Jsi vzdálený les,
s temnými hvozdy svých vlasů,
s mítinami našich rán.
Jsi hluboká studánka očí,
do kterých se nořím po setmění.
Jsi noční sonáta,
a já nota,
hrající přítonost.
Přečteno 663x
Tipy 6
Poslední tipující: Maze, Jin, Mbonita, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)