Anotace: zase pocitová ...kdy se ztrácím ...e....
Sbírka: Crossing, fáze a fráze
Jsou chvíle, okamžiky, které jsou při vzpomínkách stále tak moc živé...
25.10.2008 21:20:00 | NikitaNikaT.
cítím něhu
když blízko břehu
bereš do dlaně
oblázek
co se tam zatoulal
a ty berouc ho
do dlaní
bohatší jsi
než
sám král..
25.10.2008 19:45:00 | Mbonita