Vzpomínka
Anotace: Láska je láska, když...
Když se mi zima vkrádá do lůžka,
vzpomínám na tvé teplé tělo,
třela ses o mě jako osuška
a já měl touhou orosené čelo.
Vzpomínka na tebe ruší mě ze spaní,
připlouváš ukryta v růžovém obláčku,
v žádném z obchodů není k dostání
slovo, co patří ti - Miláčku -.
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, strašidýlko-střapatý, jedam, Šerák, klarass, Churry
Komentáře (0)