jen o tobě sním...
Anotace: jak já tě milujůů... =)
Když koukám do tmy a myslím na tebe,
přeju si s tebou sledovat nebe...
Pozorovat hvězdičky jak krásně svítí,
přitom vedle sebe ležet na louce plné kvítí...
Pak něžně se líbat a hladit se po tělě,
trávit spolu šťastně dny celé...
Byli bychom spolu a měli se rádi,
ale bohužel mě stále nějací kluci svádí...
Já je ale nechci,mám v srdci jenom tebe,
bez tebe je mi ouzko,celé tělo mě zebe...
Jsem pořád sama a tím se trápím,
jen o tobě noc co noc sním...
Chtěla bych tě mít,chtěla bych být tvoje,
jen po tobě touží srdce moje...
Všude slyším tvůj hlas,všude tě vidím,
přiznat před tebou svoje city se tak trochu stydím...
Miluju tě čím dál víc,
jen se ti to bojím říct...
Komentáře (0)