Anotace: tady nastává otázka - vypráví muž anebo žena? pochopte to, jak chcete, ale každá z možností změní význam básně..
Dala sis velmi záležet, je hodně propracovaná! Stip za super odvedenou práci ;-)
Už si to přesně nepamatuju, ale bílé růže značí něco negativního..možná si trochu vymýšlím, už to nevím jistě..ale kdysi jsem něco takového četl. Rudá růže je jiná, to je to nejlepší, ale bílá...
26.10.2008 12:56:00 | Chancer
velmi se mi libi obraty jenz si pouzila v basni, i tema je pekne, jen rytmus sem tam pokulhava...ale i to by se dalo dopilovat a bylo by to... hmmm
26.10.2008 04:22:00 | saddova