Beze jména
Anotace: jsem zvědav co na to řeknete...
Píšu básničku beze slov,
nepotřebuji už žádný kov,
snad jeden pohled napoví,
že po lásce jsme hladoví.
Už nemusím mít nic než jen Tebe,
vím že nikdy nic nespadne z nebe,
za to co chci musím se prát,
je mi líto, že musel jsem lhát.
Zní to snad pouze jako klišé,
ale člověk přec ví co píše,
v životě se víckrát potopíme,
záleží jen na nás zda se poučíme.
Přečteno 426x
Tipy 11
Poslední tipující: Jahodová kopretina, Vlk v rouše, Efiee, Woski, kleopatra.sedma, Bíša, strašidýlko-střapatý, Castiza
Komentáře (3)
Komentujících (3)