Láska Zabíjí
Anotace: Proč mít lásku, kyž je s ní jenom trápení
Neslibuj mi svou lásku,
sám v žádnou nevěříš.
Nechci být loutkou na provázku,
však dál už mně nemámíš.
Měla jsem ráda tvá ústa, oči i den,
jak´s svým hlasem mi kreslil sen.
O citu, který nezná slitování,
nad žádnou živou bytostí.
Neřek´s mi však, že umí také zabíjet,
ty, co se nechají omámit,
že nehodlá nikoho pomíjet,
a chce je jedem otrávit.
Tak tomu se říká láska,
ten cit co umí zranit,
teď už víš jaká je sázka,
a co všechno můžeš ztratit.
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, jedam, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)