Anotace: *** věnováno pro někoho mému srdci blízkému
a mě se taky líbí, co tam že rým někdy nesedne úplně přesně, hlavní je, že umíš vyjádřit myšlenku - krásnou myšlenku a to se ti povedlo ;)
11.11.2008 17:12:00 | lennerka
po citove strance pekne, po basnicke mi to uz tak nevyhovuje.. nesedi ti rymy a rytmus, sem tam pises vazane, pak zas ne, pusobi to na me kostrbate.. chtelo by se s tim vic pomazlinkovat ;)
26.10.2008 14:45:00 | saddova