Prosíme vás ...
Anotace: budu prosit za nás za oba
Lásko, bojím se, strach svírá mi srdce ledovou pěstí!
Je na nás vidět jak se milujeme, naše bezmezné štěstí!
Nejen spravedlnost, ale i láska zdá se slepá být.
Nevidíme, neslyšíme jak ostatní závistí lásku nám chtějí vzít!
Jsem bdělá a přesto blouzním, lásko nejdražší.
Chce se mi křičet: To Tebe mám na světě nejradši!
Prosím vás lidé a prosím snažně, zoufale!
Nechte mě hlásit se k naší lásce statečně, troufale!
I já přeji pokoj všem lidem dobré vůle,
proč nedokážete pochopit, že patříme k sobě, bez sebe je nás jen půle.
Neubližujeme nikomu, slůvka lásky pouze šeptáme,
jestli vy jste bez viny, na to se vás také neptáme.
Vždy jsem se ke všem chovala s úctou a pokorou,
za to jsem od Boha dostala darem lásku takovou.
Tak vás ještě jednou prosím jménem lásky nás dvou,
pochopte nás, myslíme to vážně, není to flirt, není to hrou ...
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Maxí, Psavec, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)