Přiznání zakázané lásky
Anotace: odpouští svět něco takového?
Nedávno řekl jsi mi, že náš vztah už dávno jen o sexu není.
Ze sexuálního objektu stala jsem se Tvou nejlepší přítelkyní.
Naše milování podobá se nyní velkolepému ohňostroji,
ona stojí o něho a on zase o ni.
Věděli jste, že ženatý je a já zase vdaná jsem?
Že naši lásku musíme tajit před celičkým světem?
Denně chodíme kolem sebe, letmé polibky vyměňujeme si.
Tiše mi říkáš: Miluji Tě! a hladíš mi vlasy.
Když nikdo na blízku není, dveře zavřeš, klíč do zámku vložíš.
Klekneš si k mým nohám, obejmeš mě a hlavu do klína mi složíš.
Rád posloucháš mé vyprávění, fantazírování.
Povídám Ti pohádky, mluvím o nás, o milování ...
Znám Tvoje starosti, Tvé touhy a všechna Tvá přání.
Řekla jsem Ti již mnohokrát: Budu tady pro Tebe, jsem k mání!
Asi tisíckrát řekls mi jak moc mě miluješ,
jak rád se mnou jsi a ničeho nelituješ!
Poraďte nám, přátelé, co máme udělat,
aby nadosmrti mohli jsme se milovat?
Přečteno 692x
Tipy 5
Poslední tipující: Maxí, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)