Anotace: Pro jednoho fajn kluka, který mě ale moc zklamal a tím mě úplně dostal..bohužel se stalo,čas už nevrátím:-(
Děkuju ti...vážím si toho...myslím,že tohle jméno je prokleté...už to mám podruhé za sebou...ty se taky netrap...vím že to bolí teď na tom asi jsme stejně,ale asi nám zato nestojí...tak se zkusíme netrápit a nemyslet na to a žít dál co říkáš?:-)..jinak děkuju že se ti ta básňička líbila:-)
26.10.2008 21:38:00 | Simaaa
Moc krásný a smutný:-( Mrzí mě,že to tak dopadlo a že se teď trápíš.Vím uplně přesně,jak se cítíš,sem na tom totiž stejně a shodou okolností kvůli borcovi stejnýho jména..Doufám,že budeš brzo šťastná!!!
26.10.2008 21:29:00 | kleopatra.sedma