Chybíš........
Anotace: tak moc mi chybíš........
Chybíš mi lásko panenská,
chybíš mému světu
nebylas vůbec pozemská
neeklas ani jednu větu.
Chybíš a i když se stydíš,
srdce křičí chybíš!
Chybíš, jako slunce
chybělo by létu,
chybíš, stále mi chybíš
prostotou svou, podobnou květu.
Chybíš, jako droga
co v krvi se uhnízdila,
chybíš, prázdnota
teď už mi jen zbyla.
Chybíš, neboť souznění si nabídla,
chybíš, neboť k úsměvu jsi pobídla.
chybíš, tak moc mi chybíš.
Chybíš a slvoa prázdná jsou,
chybíš, snad myšlenku k Tobě
hvězdy ponesou.
Chybíš a rozplýváš se v bytí
chybíš a slunce už nesvítí...
Komentáře (0)