Nevím...
Bože, jsi tak krásný
V hlavě to nemám jasný
Myslím na tebe neustále
Zapomenout mi nejde stále
Když dnes hrálo „Spomal“
Můj pohled k tobě se toulal
Tvůj ke mně taky tak,
Vzpomínky se mi honily pak
Naší píseň, kterou jsem ti pouštěla
V době kdy naše srdce spolu ještě souzněla
Měla jsem ti říct, že tě miluju dřív
Třeba bys pak nemusel pryč jít
Jsi jediný důvod proč tu být
Důvod pro který bych chtěla stále žít
Jenže čas nejde vrátit
A tak zbývá mi už se trápit
Nebo taky ne
Možná se dočkám dne
Kdy zase řekneš „Já tě miluju“
A svých činů hrozně lituju
Odpusť mi…
Nemůžu ti odpustit
To bych tě musela ze svého života úplně vypustit
Jenže to neudělám
Možná, že velkou chybu dělám
Myslela jsem že jsi můj osud
Bohužel, si to myslím dosud
Je to jediné čemu věřím
Je to klíč ke všem mým dveřím
Ale musím je zamknout
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)