Anotace: Básnička, která už tu byla, ale smazala jsem ji. Teď jsou u mě tyto pocity znovu.... Mnozí z vás ji asi už četli, tak se omlouvám... ale tak dlouho jsem se na ní dívala, že jsem jí sem musela dát...
Jako by si do mě viděla a napsala ji za mě.. přesně tohle chci taky... ST
06.08.2009 00:09:00 | Dev_LATea_princess
já ji čtu poprvé...byla by škoda ji smazat...jj láska dokáže bolet, to sama moc dobře vím... Drž se! ;)
27.10.2008 19:31:00 | bajli33
plná rozpolcených pocitů.. nechci se dělat nějak chytrou - vždyť to ani nejsem, ale myslím, že ti rozumím ;)
26.10.2008 23:02:00 | Emily Winnacott