Anotace: už jsem zdá se nějakej na ty city opatrnej
volné rýmy
nejsou básně
je to jen první odhad
okružní jízda
kolem mých citů
turisti si ukazují prstem
podívej támhle ten
nic moc
ale támhle ten
no ten si vyfotíme
první odhady
se časem zpřesní
a obávám se
že už předem tuším
výsledek