Pro Adrianu
Anotace: patří to mezi vyznání ale i mezi zklamání... vyberte si sami.....
ty jsi má Adina jsi moje jediná
prý klidná jako vodní hladina
brzy tě však někdo zčeří
když někdo půjde okolo a vezme mi lásku tvou
víš já nepřežiju myšlenku že nebudeš mou
ty jsi má jediná máš jméno Adina
prý klidná jako vodní hladina
blázen je ten kdo tomu věří
že tě má i jiný rád já teď už dobře vím
tak běž a já se snad v slzách utopím
byla má jedná má krásná Adina
prý klidná jako vodní hladina
která se za mnou teď zavře
Komentáře (0)